Kvällen

Ja nu är det kvällen barna är i säng och sover och jag inväntar desperate. Skulle vilja införa desperate tisdagar med vännerna igen, jag införde ju det med Marie men så flyttade vi så nu sitter jag här själv igen.
Är så jävla sugen på någon go mat ändå har jag ätit kvällsmat. Henrik renoverar på för fullt det börjar bli kris nu när det börjar bli  ljusare ute... barna tror oss inte när vi säger att det är kvällen och min dotter vaknar alldeles för tidigt på morgonen.
Jag som är van att gå upp vid 9:00 tidigast går nu mer upp vid 7:00 det tar livet av mig!
När barnas rum är färdiga så ska jag med en gång åka till stan och inhandla rullgardiner hahaha
Nu börjar snön smälta bort på gården så nu börjar man se hur det ser ut där ute ROLIGT!
Direkt snön är borta och det börjar bli varmt så ska jag börja ute i trädgården sen tror jag att jag ska bjuda hit Frida för hon är som jag ÄLSKAR att va i trägården och greja och jag kan VÄRKLIGEN behöva hjälp för jävlar hur det ser ut här ute! Ingen har rört gården på ca 10 år tror jag.
Förra veckan kom skara räkningen men den va ju ungefär 2000 :- dyrare än den skulle så i dag kom den rätta räkningen ska bara ringa Marie så hon får ge mig pengar också för halv är hennes hihihi

Nu måste jag hitta mig något att äta på ha en bra kväll!

Göbber

I bland kan jag bli så irriterad på han där hemma klockan är två och han hade fortfarande inte tagit tempen på Willam när jag ringde. Han kändes inte varm "hallå eller".
Jag har bett honom i två dagar att vattna blommorna inte förrän i går kväll gjorde han det.
Ibland kan jag bli så trött på att ha koll på allt men annars bli det ju inte gjort, det synliga blir gjort men resten då??????

Valet..

När jag kom hem valde jag mellan att gå ut och gå med mamma eller åka och sola med Åsa GISSA...... sola.
Jag har glömt vad skönt det är att ligga där alldeles själv och bara villa. Det blir det mer av den här veckan...härligt!

God natt på er!

Om två veckor????

Om två veckor har jag och Henrik varit tillsammans i 6 år närmare bestämt på påskafton. Är det någon som har ett förslag på vad man kan hitta på.... jag hade tänkt att vi skulle gå ut och äta men det är man nog inte så sugen på efter all påsk mat. Vi kanske inte ens får någon barnvakt så det är väl bäst att inte planera för mycket.
Men alla förslag är välkommna!!!!

Härliga måndag.... NOT!

Jag försov mig i morse som tur va vakna Natalie och ville ha välling annars hade jag aldrig hunnit, William och Henrik fick ligga kvar, inte Henrik emot för han känner sig inte heller helt bra. I lördags släckte vi ner allt och stängde av allt  förrutom spisen lika bra att göra allt när man ändå är på gång hoppas att det gjorde någon nytta. Nu återstår det bara att se om det blir en babyboom om nio månader  hahaha.
Jag va i valet och kvalet om jag skulle gå ut i lördags men som vanligt blev jag så trött efter maten att jag bara ville sova så det blev inget. På söndagen blev det en go ägg frukost som vanligt på helgen. Efter fukosten va det bara till att börja göra sig iordning för vi skulle på kalas klockan 12:00. På kalaset blev William dårlig han fick hög feber och satt bara hos mig eller Henrik hela tiden. Trodde det skulle va bra nu när dom har varit sjuka så mycket med det var det tydligen inte.
Det va gött med fika det behövde jag efter en godisfri helg men duktig som jag är så tog jag inte så mycket inte så mycket som jag brukar i alla fall. Innan vi skulle åka hem så lyckades Natalie ramla och slå i näsan rakt i en pall, tur att dom är tåliga för jag trodde att hon kunde ha brutit näsan men det värka inte så. I morse såg det mer ut som hon hade skrapat näsan. Det är så när man ska gå runt i andras skor. När vi kom hem så va dom så trötta barna att dom la sig och sov bege  två, William fick alvedon innan. Alvedonen har inte tagit så bra tycker jag för febern gick aldrig ner. När vi kom hem i går så hade han 39,1 nästa gång 39,6 och i natt 40,1. William och Henrik va nyss här William fick en glass och han såg piggare ut men då har han fått tabletter i dag i stället....dom kanske är bättre???
Fyra timmar kvar att jobba och det enda jag gör är att drömma om sommaren och semester.

Ha en bra måndag!


Dagarna har gått fort

ja för en gångs skull så har veckan gått fort.
Har inte gjort så mycket den här veckan förutom att jobba, i går va dagiset stängt så jag börja inte förrän 16:00 när Henrik kom hem. Jag hann med mycket hemma städa, tvätta, diska, måla påskbrev med barnen, betala räkningarna, laga mat, ducha och spela kort med William så mycket va det länge sen jag han med med båda barna hemma. När jag va nere i tvättstugan så passade Natalie på att va i spisen så när jag kom upp så va det sot på tapeterna i köket men jag orkade faktiskt inte bry mig. Vit tapet i köket,  behöver jag säga mer???? Nu sitter jag på jobbet slutar klockan 13:00 sen ska jag bara hem och hämta barnen för vi ska ju på kalas hos Tindra.
Va och skulle köpa packet till Tindra på Ica det var inte lättaste men jag tror att jag fick till det till slut hahaha.
Ska bli roligt att umgås med alla i dag det va ett tag sen man känner sig lite utanför när nästan alla är hemma och är mammalediga medans en annan jobbar hela dagarna så när dom har kafferep så jobbar jag  hahaha
Det va nys in en kund som sa att jag kunne få köpa ena hans son om jag ville för i dag va han inte värd mycket  sånt tycker jag om när man är ärlig för det är så man känner ibland. Man älskar dom men ibland orkar man bara inte.
Jag vet inte om jag ska gå ut i dag eller inte, vet inte ens om jag är sugen... jo lite sugen är jag att.
Dagen började nere i tvättstugan så vi får se hur den slutar hahaha
Alla skriver och pratar om vädret i dag det börjar bli lite tjötigt faktiskt. Kan ingen va positiv det kan vi behöva allihopa tror jag.

Ha en bra dag för det ska jag ha!

Tisdag

Det är tisdag och jag är otroligt positiv konstigt nog. Jag tror det är för att jag tränar som livet börjar ljusna, ska bara ta tag i det här med solningen också. Jag har fått en förfrågan om våldgästning så till helgen blir det fullt upp. På lördag ska jag jobba en stund sen ska jag och barna på barnkalas Tindra har fyllt 5 år. Söndag ska vi allihop på barnkalas hos Kevin som också fyllt år. Sen får vi inte glömma att jag ska få in träning  också annars kommer jag att få ångest och till sist så ska jag också få in kära Frida. Det ska jag väl lyckas med hahaha. Jag tror vi får ta Frida på söndag. Kanske ska ut till helgen men Ölen gör det ju ogjort med träningen : ( så vi får se. Nu slutar jag snart ska bli gött att komma hem jag är så jävla hungrig så jag får nog åka till skived först och köpa lite bröd för det har vi inte hemma!!!! När jag jobbar kväll så blir det aldrig något handlat för Henrik åker inte gärna iväg inte med barna ialla fall. I morgon får jag lön jävlar vad gött ska försöka hålla lite bättre i pengarna den här månaden man blir lite inspirerad av fattig bloggen faktiskt. Vi har det väldigt bra men vi slösa så vi svenskar med jobb. Kan andra klara sig med så lite pengar så ska väl vi andra också göra det. ELLER???????
Den här månaden dimper det ner en räkning från skara sommarland också!!!!!!! Men men vad gör man inte för barna.
Räkningar är ingen ide att börja disskutera för då blir man deprimerad om man aldig har varit det förrut hahaha

Ha en bra kväll jag ska skynda mig hem till desperate!

Över

ja då va helgen över då IGEN!!!!
I går åkte jag och jobbade ett par timmar sen tog vi en promenad så William fick ta cykel premiären.
På kvällen drack jag lite vin och lagade mat och Henrik renoverade för fullt.
I dag var Henrik och barnen i väg till farmor en sväng och jag fick va själv en stund tog mig en dusch sen dammsög jag och vek tvätten gött att få göra det i fred! Natalie hade ramlat ur barnstolen uppe hos farmor så hon är lite blå slagen nu. När dom kom hem så åkte vi till Abbe och firade Julia som fyllde år för ca två veckor sen Fredrik och Ebba var också där så det var full rulle. Natalie stor trivdes och gick runt och sa Ebba hela tiden.
Vi snacka lite skit och fikade det var trevligt för det var ett tag sen vi va där.
Nästa helg får vi se vem vi våld gästar tror det får bli Putte för det va också ett tag sen. Vi va där förra helgen men då va dom inte hemma. Till mat blev det pizza på värmlandspizzan muma!

Nu tar jag natta!

Äntligen fredag

Ska bli gött med helg! Denna helgen ska henrik sätta taket, det börjar närma sig : ) Va in på colorama innan jobbet i går och kollade på golv och tapeter jävlar vad dyrt det kommer bli golv ligger på runt 15 000:- härligt! Taperter kommer att ta flera dagar att bestämma fanns typ en miljon pärmar. Såg jätte fina tapeter men 500 :- rullen skulle inte tro det va.
Jag och Henrik härmar Henriks bror så vi har börjat köpa trisslotter lite då och då som vi sen ska skrapa på midsommar är redan uppe i 22  trisslotter men mer ska det bli för jag har tänkt att bli miljonär på midsommar hahaha.
Vart tog solen vägen i dag då när det är fredag och allt????
I kväll ska det bli mys för jag är inte sugen på att röra ett enda finger sen när jag kommer hem men det vet man väl vad det blir med det  : (
När helgen kommer så vill man hinna med så mycket men tiden är så kort så när helgen är över så har man inte gjort något speciellt..Börjar bli lite sugen på att gå ut någon helg vi får se.. jag är bjuden på fest i Kil nästa helg så kanske blir det redan då! Jag har lite panik för att jag inte har varit ute och gått på två dagar så det får nog bli en promenad i morgon.
En timme kvar bäst jag gör något ha en trevlig kväll!!!!!

Hej så länge!

På jobbet.....

Sitter på jobbet och har roligt  NOT!!
I dag var vi och klippte oss! Jag ville inte att Natalie skulle ha lugg eftersom jag har sett hur andra barn ser ut och det räker för min del men hon klippte lugg på henne och hon blev SÅ SÖT! Så jag förstod att föräldrarna måste klippa dom för det här va ju fint. William fick den vanliga frisyren tuppkam. Viken underbar dag det har varit, vad mycket man hinner med såna här dagar. När jag hade varit på dagis och lämnat barnen så åkte jag hem och gjorde mat, tre olika rätter han jag med på en timme innan det var dags att börja jobba. Börjar bli lite piggare nu när man är ute och går men jag börjar bli jävligt sugen på godis idag är det 8 dagar utan godis och dricka. Att inte dricka dricka är inte svårt men GODISET!
Jag längtar till semestern men det är jag nog inte ensam om : )

Ha en bra kväll!


Frisk..

Nu är Natalie frisk så i morgon blir det till att arbeta igen : (
I morse fick jag sova till klockan 8:30 det var skönt eftersom Natalie den senaste tiden vaknat vid 7:00.
Ringde mamma när vi vaknade och fråga om hon ville med och gå upp och lämna William på dagiset, det ville hon så vi åt frukost och gjode oss iordning innan vi skulle gå ringde Marie hon ville också följa med så när hon kom så bar det iväg. Det enda jag kan tänka på är att gå ner i vikt och bli lika smal som jag va när jag träffade Henrik.
Jag ska lyckas!!!!!!!!!! Jag har hunit med en hel del i dag promenaden, disken, dammsugat och tvättat.
I morgon ska vi klippa oss ska bli så roligt och se hur Natalies frisa blir.

När vi fyller 30 år så har jag och mina vänner pratat om att dra utomlands vet inte om alla följer med men i dag beslutade jag och Lollo att vi drar vilket som. Så nu är det bara till att börja spara!
Nu ska jag gå och titta till min sambo som renoverar sen ska jag titta på teve.
God kväll!

Sjuk

Natalie har fortfarande feber men det är på väg ner. När jag hade lämnat William på dagis i dag så åkte jag och Natalie in till stan. Tvättade Natalies overall i går och upptäckte i morse att dragkedjan hade gått sönder i tvätten så jag fick lite panik, inga vintekläder och vinter som inte är slut än.. alla vintekläder va slut så jag fick tillbaks lite pengar så att jag kunde fixa det "själv". När vi kom hem så blev det mat sen gjorde jag oss iordning så gick vi till dagis och hämta William.
Resten av dagen har varit lugn och nu ska jag gå och lägga mig!

God natt!!


Deprimerad

vet inte varför men allt känns så himla jobbigt nu! Henrik märker att jag är deprimerad och jobbar med övervåningen för att göra mig glad... är det något jag älskar honom för så är det att han skulle göra vad som hellst för mig och för att jag ska bli glad.
Han och barnen gör mig glad det är inte familjen som är problemet det är så mycket annat! Hade jag inte haft min familj så hade jag nog blivit tokig vid det här laget :) Bara våren kommer så tror jag allt släpper men det känns som en evighet dit..
Jag har börjat ta tag i vikten också inte det roligaste men nödvändigt. Går med mamma när vi kan, äter inge godis och dricker ingen dricka vet inte hur länge det kommer att hålla i sig men jag har klarat det ett par dagar i alla fall.
Det kommer nog att bli shorts och t-shirt den här sommaren också. I morgon blir det inget jobb för Natalie har fortfarande feber. I natt vakna hon halv ett och skrek rakt ut.. vi gick upp och det vissade sig att hon hade 39,6 så det var kanske inte så konstigt om hon skrek. William får i alla fall åka till dagis för han håller redan på att klättra på väggarna man skulle kunna tro att han varit inlåst i en vecka .. vet inte vad det är med han : )
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film God kväll!

Melodifestivalen?????

Hur kunde det bli så fel?????
Juryn viste vad dom gjorde men vad hände med svenska folket????
Man kan tycka att juryn skulle ha mer att säga till om som håller på med musik mer än vad vi gör :(
Ja ja smaken är som baken blev bara så jävla besviken!
Kommer vi långt med den låten så kommer jag att bli väldigt förvånad.
Nog om det snart blir det sängen är så jävla trött, hoppas bara att jag får sova i natt.
Natalie har fortfarande feber kom på att det kan vara av sprutan hon fick på bvc för en och en halv vecka sen.
Hoppas hon är bättre i morgon för jag har inte råd att va hemma något mer den här månaden.
Jag och Henrik är hemma varanan gång så den här gången är det min tur. Det blir lite orättvist ibland men så är det.

God natt!

Lördag jippi..

Det blev ett kort inlägg i går jag började tidigt men sen kom det kunder och när dom gått så var det dags att stänga.
I kväll blir det go mat och melodifestivalen med mamma och Gittan. Tror även att det blir några öl och ett glas vit faktiskt.....Känner jag mig själv rätt så kommer jag säker att bli sugen på att gå ut i kväll.
I natt har jag inte fått sova mycket för min dotter har gnyt och gråtit hela natten i sömnen! Konstigt nog så är det Henrik jag vill slå ihjäl om jag inte får sova..stackarn.
Henrik är så duktig och jobbar på med övervåningen så nu är det snart dags att sätta tak. Jag längtar så tills det är dags att flytta upp.. En timme kvar sen ska jag åka och handla med mamma, maten till i kväll.

Dagens fråga: vem vinner i kväll?????
Jag tycker att Sarah Dawn Finers låt är underbar!

Ha en trevlig dag!!!

Fredag!!!!!!!!!

Fredag och jag sitter här..skulle gärna va någon annanstanns..typ i en soffa med en öl i handen.
Skulle vilja supa mig snygg i dag men jag får avstå det eftersom jag ska jobba i morgon.
Nu har jag stängt så nu ska jag åka hem!
Hej då!!!!

Torsdag!

Ja då var det torsdag då och i vanliga fall skulle jag längta efter helgen men jag ska jobba kvällen i morgon och dagen på lördag så glädjen kommer väl på lördag.
Vad gött det skulle va att sluta tidigt på fredagar så man kunde åka hem och städa och röja innan man hämtar barna så man sedan bara kan få va med barnen och kanske hitta på något roligt., det finns ingen tid för sånt för hela lördagen går nästa jämt åt att ta hand om disk, tvätt och städa så allt ska va klart tills veckan börjar igen.
Vilket liv vi lever egentligen.....
Kom på en bra sak igår tänk om man kunde dela sitt jobb med en arbetslös om man som mamma ville va hemma mer med sina barn, då kunde man dela lönen och arbetslöshetsersättningen det blir inget dyrare och jag tror att man skulle må bättre och fler skulle ha ett jobb.
Men regeringen är inte så bra på att fixa lösningar för oss svenssons, bara problem!
Synd att jag inte sparade mer av mammadagarna så jag kunde ha varit hemma mycket längre men man lär sig hela tiden nästa gång ska jag se till att kunna va hemma i ett och ett halvt år i alla fall om inte mer!

Ha en trevlig dag!
Ps Tack mamma för att du finns och för att du stöttar mig kram på dig!

Saknar Frida!!!!!

Jag måste bli bättre på att skriva här men jag är så less på allt nu så jag skulle bara klaga!!!
Jag saknar Frida....speciellt nu när jag behöver någon att snacka skit med, tror att Henrik börjar bli rätt trött på mig och mitt tjat :)
Allt känns värdelöst skulle behöva semester reda nu.
Önska att jag kunde skriva av mig här men det finns endel som inte bör veta vad jag tycker och vet!!!
Mitt största problem nu är att jag skulle vilja ha ett mer aktivt jobb man använder inte hjärnan så mycket här man måste liksom slå av för att orka med allt och alla.
Det känns fruktansvärt att man istort sett bara ser barnen på helgerna! På veckorna så kommer man hem äter och lägger dom...det blir att man umgås med dom ca 3 timmar om dagen.Ska bli så SKÖNT med sommar så man blir lite pigare och kan va ute länge på kvällarna.
I bland känner man att man vill bryta kontakten med vissa mäniskor men man kan inte, vad jobbigt det är....
Vissa dagar är man sugen på att flytta långt ut i skogen så ingen kan hitta en, men dom kan ju i och för sig snacka skit om en ändå.
Nog bäst jag slutar innan jag spyr upp för mycket!!!!!

I helgen var jag och Henrik till Stockholm..sov på hotell och va på Metallica det va skönt att få lite egen tid inte för att det var så avslappnande för det var folk över allt och rummet var så litet att vi fick sitta på varandra..POSITIVA jag!
Metallica va SKIT bra!!!! Ingen ide att beskriva för man var tvungen att va där för att förstå.
Tycker synd om alla som gick miste om det på söndagen.
 
Ha`t bra!


Mycket har hänt....

Ja mycket har hänt men jag blev så jävla sur på bloggen så jag fick ta en paus.....
William hade sitt kalas på badhuset den 21 feb och det var en hit, jag tror alla tyckte det.Den 24 feb kom Marie till jobbet och bjöd mig på en semla och det tyckte jag om eftersom jag inte ätit något söt på hela dagen, hade bestämt mig den dagen att det fick va slut på allt gött men jag är inte så svår hahaha.En semla gör ju inget..bara det att pappa också kom med en semla dagen där på Jävla Skit.
Det var den bantningen också...det går inge bra för mig.
På måndagen bestämde vi oss för att dra upp till jaktstugan på fredag så på fredag efter jobbet bar det iväg.När vi kom fram på kvällen så var det bara att börja skotta oss in till stugan för snön gick ända upp till knäna på oss, vi kom in i stugan och börja elda för det var det viktigaste att få värme inne så vi kunde ta av oss kläderna.
Efter ungefär två timmar var det bra värme inne så vi kunde komma till rätta.
Det är camping liv det ingen el inget vatten mitt ute i skogen hahaha.
Dagen där på skulle vi grilla korv var det tänkt men eftersom det var så mycket snö så fick vi gå ut till väggen där det var plogat och grilla och medans barnen blev mer griniga för dom inte kunde röra sig och det var kallt så barna höll på att frysa ihjäl som William sa så bestämde vi oss för att åka hem en dag tidigare inte mig emot, åker hellre dit när snön är borta.Innan vi åkte hem så besökte vi mina kusiner, min kusin Jennie fyllde 4 år så vi va där med en pressent  och stannade en stund på fika.Sen bar det av hemåt... skönt för jag hade börjat få väldigt ont i halsen.Väl hemma kröp vi ner i soffan allihop och väntade in melodifestivalen.
När jag vakna på söndag så hade jag ännu ondare i halsen och Henrik kände sig lite hängig.
På måndag mådde vi inte så bra jag och Henrik men vi gick iväg till jobbet ändå det kunde ju ha gått men nej då det gjorde det inte.
Henrik fick gå hem redan 9:00 medans jag klara mig ända till 12:00 sen var det kört sen dess har vi varit hemma och vi mår fortfarande inte allt för bra Henrik har feber jag har ont i halsen och mår illa mm
Nej jag är inte med barn, man kan må illa ändå...
Till helgen ska vi till stockholm och kolla på Metallica och då spelar det ingen roll hur sjuk jag är för biljetterna kostade VÄLDIGT mycket.

Nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bättre i morgon.

RSS 2.0