Söndag......

Helgen har gått undan..
Fredag jobbade jag kväll så då hände det inte mycket....lördag då var det kalas igen men det var inte många som dök upp tyvärr...På kvällen så hade vi mys jag, Henrik och William vi åt räkor och baugett framför melodifestivalen,  jag och Henrik tog ett glas vin medans William tog coca cola haha.I dag har jag och Natalie varit in till stan och köpt kläder till henne och William JÄVLAR vad dyrt det blev...Henrik och William var hemma och åkte fyrhjuling som just nu är deras största intresse.
Det var denna helg i stora drag!

Födelsedag......

Ja då var det våran födelsedag då.
Det är inte min dag i dag.... i morse glömde jag hälfte jag skulle göra och  på jobbet kom det varor för ett halv år framöver tror jag och inte nog med det så halkade jag utanför och drog mig i.
Tur att chefens son kom och hjälpte mig för annars hade jag nog inte varit färdig förrän i kväll :)
Nu är det 30 minuter kvar på jobbet sen drar stessen i gång igen....ska till dagis och hämta William sen ska vi hem och hämta upp Natalie och Henrik för att åka till tomten och lämna tuttarna, William har nämligen bestämt sig för att lämna bort dom idag.
Han sa att han skulle lämna bort dom den dagen han hade kalas hemma och det är idag det.Hoppas att det går bra eftersom det är något han valt själv.
En lägger jag undan ifall det blir något...man vet ju aldrig.
Sen blir det till att åka hem och börja med tårtan innan min familj kommer kl17:00.
Får se om jag orkar lägga ut lite kort senare.

Ha det!

Stressigt.......

Idag har det inte varit en lugn stund förrän jag kom till jobbet då förstås.
Körde i väg William till dagiset sen åkte jag och Natalie till stan med en gång.
Natalie hade feber i dag också så hon fick va hem.
Ja i alla fall så drog vi in till stan för att finna pressenter till William och det är ju inte så lätt när man inte vet vad man ska köpa....
Efter en och en halv timme var vi färdiga och då var det bara att stressa hem för att byta om innan jobbet.
Det var stressigt men jag han.
Henrik slutade vid lunch så han kunde komma hem och ta över lilla råttan, igår va han hemma hela dagen.
Jag var hemma nästan hela förra veckan så jag kunde inte va hemma mer nu.
Skönt att man är två så att man kan turas om att va hemma annars hade nog chefen inte haft något hår kvar på huvudet hihihi.
I morgon fyller JAG och William år.
Ja ja världens bästa pressent jag vet!!!!
"Har hört det så många gånger så om jag skulle ha fått en peng för varje gång så skulle jag va rik"
Jag vet är att jag inte kommer att få hälften så mycket paket som William ialla fall, men då har jag ju inte tre kalas heller!
Kan inte förstå hur tiden kunde gå så fort, redan 4 år sedan den första ängeln kom.
Jag börjar faktiskt bli sugen på en liten till så jag får nog ta tillbaka det om att bara vilja ha två barn.
Konstigt nog så kan jag till och med tänka mig  fyra men det får nog va bra med tre för jag ska klara av att ta hand om dom också.
William vill gärna ha en Natalie till men jag vill nog ha en kille till tror jag.
Jag kommer att få nog med problem när Natalie blir tonåring....... jag tror att det är så att hon har fått mitt temprament!
Inte bra!!!!!!!
Nu ska jag snart hem och baka tårtan som ska med till dagiset i morgon och så ska alla pressenter slås in, ska va glad om jag kommer i säng förre 01:00.

Ha en trevlig kväll!



Mina sjuka barn!


Hela veckan lång......

I tisdags var jag hemma med William och medans han tittade på filmer så bakade jag till kalasena.
På onsdag var jag också hemma med William han hade inte så hög feber men det var lika bra att va hemma så han fick bli helt frisk. Henrik hämtade Natalie på dagiset och när hon kom hem visade det sig att hon hade feber så i går så fick William gå till dagiset medans Natalie fick stanna hemma.
William va på dagiset i en halv timme sen ringde dagiset och sa att William hade feber så jag fick åka tillbaks och hämta honom så i dag är jag varit hemma med bege två.
Hellre nu än till veckan när vi fyller år.
Det var lite skönt att va hemma med William för han tittar bara på film så jag kunde både baka och städa men Natalie ska man sitta med hela tiden så jag kan inte göra någonting, är rätt uttråkad nu.
Ska bli gött att jobba i morgon så man kommer utanför dessa dörrar.
Nej nu är det dags att börja med maten innan dom blir ännu grinigare.

Kram

Måååndag........

Jävla måndag....Helgen började väldigt bra kom hem från jobbet vid 21:30 var hungrig så jag börja göra mat potatisklyftor och kött.
Jag la på köttet bara det att all olja skvätte upp på mig så jag brände mig och det var inte så lite heller, där jag brände mig som mest fick jag natt till söndag en stor blåsa som nu har gått sönder och det är såååå "skönt" inte.
Fick åka till apoteket i dag och köpa in lite saker sedan bar det av till mamma så hon fick plåstra om mig.
Det är så när man tror att man är så jävla duktig, är ju inte direkt någon kock.
På lördagen var det kalas för Ebba på leklandet (nöjes) det tyckte William va jätte kul jag såg honom inte mycket dom tre timmarna, men jag blev måttligt roa när jag betalade 120:- för Natalie och det var allt från 6 åringar  till 14 åringar där det skulle va 0-3 år så jag pratade med personalen som till slut lede till att jag fick prata med chefen som var väldigt trevlig och tog till sig det man sa KREDIT till dig, fick pengarna tillbaks och han sa att dom skulle fixa till detta problem.
Kände mig som en gammal gnällkäring men det handlar ju faktiskt om säkerheten för dom små barnen.
Klockan drog i väg så klockan blev 18:00 när vi kom iväg till Arvika.
Det var trevligt att få umgås med Louise, det händer inte så ofta nu för tiden.
Ibland önskar man att man kunde dra tillbaks tiden till när man stod alla kompisar så nära och hade tid att umgås nästa varje dag men så inser man att dom flesta som har det vill leva som jag.Man vill helt enkelt ha det bästa av bege världarna..........
Slutade dricka rätt tidigt så jag var inte ett dug bakfull så jag och lollo kolla på film och åt frukost sen drog jag mig hemåt,
när jag kom hem så var middagen färdig så jag fick mat sen kom Marie och Melwin och hälsa på.
Alltid lika trevligt när Marie kommer så man kan prata av sig  och snaka lite skit hahaha
William har varit varm i två dagar nu men det har inte blivit mer än så men nu har det brutit ut han hade bara luggit den sista timmen på dagis och var jätte varm min lila fis.
Med andra ord så blir det inget jobb för min del imorgon, men råttan är inte sjuk så hon får gå till dagis så William får lite lugn och ro.
Innan vi flyttade så var vi sjuka varanan vecka ungefär så det är inte dårligt att vi har varit friska så här länge.

Ha de!

RSS 2.0