Det är inge annat än måndag......

I lördags va vi på lerduveskjutning jag titta på men Henrik va med.
Barna stortrivdes hela dagen och när vi kom hem intog vi soffan men bestämde oss för att åka tillbaka för att grilla och höra på underhållningen.Vi blev inte så länge men vi fick det vi ville ändå så det va trevligt.
Igår jobbade jag några timmar och William va hos Tindra och lekte under tiden.
Efter jobbet kom Åsa, Tindra, Noha och William hem så vi fikade och Natalie fick en pressent en sån där lyssande nalle men vi har inte fått den att funka än.
Natalie är ju inte riktigt sig själv och har inte varit det på ett tag men det är inget som bryter ut så jag går bara och väntar på att dom ska ringa från dagiset för dom tycker samma som jag.Hoppas hon blir bra snart men inte nog med det dagiset ringde förrut men då berode det på något helt annat,
ungen hade fastnat med fingret så hela dagis styrkan hade fått ryckt in dom hade fått loss henne när dom ringde men hon va svullen så jag fick ringa rådgivningen så dom fick ringa vc eftersom dom inte har någon telefon tid mellen 9:30 och 13:30 men dom va så snälla och det va bara att åka dit.Chefen fick hoppa in en liten stund medans jag åkte iväg.När jag kom till dagis så såg jag ju att hon kunde röra fingret men för att lugna personalen så åkte jag ner ändå, det va bara en inre blödning.
En fröken på avd sa att det aldrig har hänt förrut men det är ju min dotter vi pratar om med henne vet man aldrig vad som händer hahaha

Jag älskar mina två små skit ungar (snart tre)

Ha det!


Fredag!

I dag är det äntligen fredag det behöver jag nu, har varit så trött hela denna veckan.
I onsdaga va jag till bvc på läkarundersökning och hon kom också fram till att jag va i tredje månaden, skönt så dom inte flytta fram en för det är ju värdelöst.
I natt ska jag sova hemma hos Skorpan för hon är så ensam nu när mamma är borta. Hon är inte kelsjuk annars men nu är hon överdriver gosesjuk. Det finns bara ett problem jag tror inte att jag vågar sova där själv så i morse gjorde jag en fuling och berättade klart och tydligt för William att jag skulle sova hos Skorpan i natt och han högg med en gång.
Då vill jag också sova där sa han med en gång och jag svarade jaha vill du det, det ska väl gå bra... jävlar va ful man är.
Det är så himla jobbigt att va mörkrädd jag vet inte vad jag tror ska komma fram ur mörkret men rädd är jag i alla fall : )
I morgon fyller Natalie 2 år och jag kan inte bestäma mig för vad hon ska få. Har bjudit hem folk i morgon också men det är ingen som har svarat om dom kommer eller inte och jag känner att jag inte är så sugen på att baka om det inte kommer någon.Ja ja vi får väl se hur det blir.

Ha det!

Mamma

Fick nyss ett sms av mamma där det stod att hon sitter och groggar och att det är 40 grader varmt.
Mitt svar blev jag sitter på Shell och mår illa och är inte ett dug avundsjuk. Var det någon som gick på det nej inte jag heller! Groggandet klara jag mig utan men att få komma bort och skita i allt vilken underbar tanke...

Ha det!

Semester!!!

Jag är så sugen på att åka utomlands och när jag hör att folk ska åka så blir jag så avundsjuk.
Får trösta mig med att jag  ska utomlands  2011 med några kompisar och blir inte det av så tar jag med mig familjen för utomlands ska jag. Får lämna den lilla hemma och ta med dom största. Ska börja spara redan nu!!
Vet inte vart jag vill åka men det ska jag nog klura ut innan dess. 
 
I lördags hade vi två års kalas för Natalie det blev en hel dag!
Blir väl lite kalas på lördag också för det är då hon fyller år min lilla tös!
I slutet av veckan får det bli stan måste köpa pressent till Natalie och så måste jag ha byxor för jag kan inte ha annat än mysbyxor just nu, magen bara växer och växer. Jag blir alltid så himla stor i början.

6 timmar kvar tills jag slutar och jag är redan trött hur ska det här gå haha

Ha en bra dag!


Ja nu kan jag väl lika gärna berätta....

I mars blir det en liten till så då ska man bli trebarnsmamma. Lika mycket som det är skrämande ska det bli roligt....
Dom närmsta vet om det nu så då kan jag lika gärna dela med mig här också!
Det kommer nog inte som en chock för någon eftersom det va planerat och dom flesta visste att vi ville ha en liten till.
Har börjat fundera på namn men den här gången är det inte lika lätt så är det någon som har några förslag så var snäll att dela med er. Det ska helst va på sju bokstäver och det gör det ännu svårare... N A T A L I E , W I L L I A M, S U S A N N E  inget jag har tänk på med kom på det för ett tag sen så det skulle va roligt att fortsätta.
Snälla hjälp mig!
Mitt liv känns nu lite värdelöst kan inte äta vad som helst utan att må illa men jag mår ju illa nästan hela tiden så det är ju inte så svårt och så är jag trött hela tiden,  det är tur att det är sista nu ja jag vet jag har sagt det förut men nu menar vi det verkligen och som jag mår nu vill jag aldrig må igen. Visste inte att det kunde va så här eftersom med mina två andra har det inte varit något.

Den 29/8 fyller Natalie 2 år men eftersom alla är borta då så blir det kalas nu på lördag. "Hela" Henriks Familj ska till Nisse på skjutning och mamma och Gittan är utomlands. Det kom lite snabbt på men det löser sig alltid.
Ska bli så roligt att se henne öppna alla paketen hon har ju inte så mycket att leka med så det här är välbehövligt.

Hej så länge!

Måndag...

Som jag älskar måndagar, NOT!!!!!!!
Tiden flygger bara iväg och inget händer och det är regnets förtjänst. Detta jävla regn.
Skulle vilja åka till kolmården men det är ju så roligt att gå där om det regnar och om det inte regnar när man åker så gör det säkert det när man kommer fram.
Ja ja sånt är livet!!!!
I mars börjar mitt nya liv och mer om det livet tar vi senare.

Kram på er!!!!!

Andra dagen!!!!

Ja då va det andra dagen efter semestern... vad säger man!!!
Semestern har varit för jälvlig nästan inte en fin dag på hela tiden, men nu säger dom att det fina vädret är på G.
 
Vi hörs!!!!

RSS 2.0