Kallt

Ja i dag har det varit kallt! Va hemma med Natalie idag också men i morgon så ska dom till dagis igen och William längtar som bara den.. han har så tråkigt nu efter alla dessa dagar. I dag har vi inte gjort så mycket efter frukost gick vi hem till mamma en sväng sen kom Marie och hälsa på en sväng innan hon drog vidare. Det va meningen att jag skulle städa lite men jag hade ingen ork kände jag. Gittan kom vid 15:30 så jag kunde börja jobba en timme tidigare. Tack för det! Nu sitter jag på jobbet som valigt, en timme kvar sen ska jag hem och titta på teve är ju min favo serie sen : ) Hejsvejs!

Måndag och allt suger!

Jag va på bra humör förrut men så gjorde jag räkningarna och det va droppen JÄVLA SKIT RÄKNINGAR! Jag är så trött på detta. Ha`t

söndag och snart måndag

Ja då va helgen snart över då! I dag har vi varit och storhandlat gött att ha det gjort. Nu sitter ja på jobbet för som sagt va det är lite kaos här. Chefen är och super och Karins mamma ligger på sjukhus och det finns ingen annan än jag som kan hoppa in. Men va gör man inte en vaker dag så kanske det är jag som behöver hjälp. Vart blev det fina vädret av???? När jag kommer hem från jopbbet börjar min teve kväll och efter det så måste jag betala räkningarna, jag hatar det tänk om man bara kunde få behålla allt istället! Min dotter är fortfarande inte bra så jag får börja jobba när Henrik kommer hem i morgon skulle ju igentligen ha jobbat dagen men men jag får väl va glad för att ingen annan av hos har fått magsjukan i alla fall. Ha det!

härliga lördag

Solen lyser och livet känns underbart! Nu är det bara en timme kvar tills jag får gå hem och snart kommer Henrik med barna och ska äter glass, dom ska cykla hit. Efter jobbet ska jag åka och handla på listan står det  flintastek, sallad, potatisklyftor mm ska bli så GÖTT. Som ni kanske förstod så ska vi grilla i kväll. Men något som ska bli ännu skönare är att komma i från jobbet och ut i det fina vädret. I morgon måste jag åka i väg och stor handla... inget jag vill men det är tyvärr nödvändigt, få se om det blir något jobb i morgon också. Det är lite kaos på jobbet just nu!

Kram på er alla vänner!

magsjuk

Ja min dotter är magsjuk lämnade dom på dagis i går men fick åka och hämta dom efter 2 timmar.
Natalie hade spyt på natten men jag trodde att det berode på rethostan men det va väl inte det då! Hon mår inte så dårligt men hon driter väldigt löst och lite oftare än vanligt. Jag har fått mycket gjort hemma i alla fall krattat och städat. Den som tycker det är tråkigast det är William för han förstår inte riktigt varför ingen vill umgås med oss och varför han inte får umgås med mormor. Nu sitter jag på jobbet, började direkt Henrik kom hem. I morgon blir det också jobb.
J*vlar vad gött med lön den va efterlängtad!

Ha en skön kväll ute i solen!

sol sol sol

Härliga sol.. synd bara att man måste jobba.
Idag kommer det tre pallar med varor och jag är glad för varje timme som går och att dom inte har kommit än!
När jag har hämtat barnen i dag så tror jag att vi ska åka och köpa glass mumms
Jag har inte varit så mycket för glass men nu har jag fått smak på det.. har provat nästa alla nya! I går när jag gick och la mig så fick jag för mig massa grejer typ att det skulle komma någon utanför fönstret och att någon skulle bryta sig in, jag har aldrig såna tankar när Henrik är hemma så det ska bli gött när han kommer hem i kväll så jag kan slappna av hahaha
Tror jag måste be någon kolla mig i hårbotten för det känns som om det kryper hela tiden jag har inte löss men funderar på om jag kan ha fått kattloppor. Katterna ligger ofta vid mitt huvud!
Är det någon som vet hur man kan se om man har det???? Det är ju inte derekt så jag ser att det hoppar ; ) kan va inbildning också! Det är samma sak när man ser en fästing och det börjar klia över hela kroppen och man får för sig att man har en fästing på sig  jaja.
 
Ha en bra dag på er ni som får va ute i solen!

Mina älsklingar


Själv

Nu sitter jag här själv barna sover sedan ett tag och Henrik är på kurs i Köping. Vissa har det bra och sover på hotell.
Jag har inte skrivit på en vecka nu men det har inte hänt så mycket faktiskt har varit sjuk sedan i torsdags och jag mår fortfarande inte så bra, har inte varit in på datorn på hela helgen faktiskt det här är första gången sen i torsdags.
LIte snabb info om veckan som gått

Onsdag
Jag och William va in till centralsjukhuset för att kolla hörseln på honom. Det visade sig att William har vätska bakom bege trumhinnorna så han kommer att få operera in rör inom kort. Ett vanligt ingrep men det känns ändå jobbigt att min lilla fis ska få gå igenom det. Det är jobbigt att dom ska söva honom!

Torsdag
Började jobba 12:00 gick hem vid 18:00 intog soffan.

Fredag
Körde barnen till dagis  hade tänkt köra dom senare men eftersom Natalie vaknade 06:50 så körde jag iväg dom tidigt ändå, åkte hem och intog soffan.

Lördag
Henrik va ute med barnen och jag va ute i intervaler eftersom jag fick svettningar så fort jag gjorde något.

Söndag
Va in en snabbis till Bervik för Williams jacka hade gått sönder va tvungen att byta men det fanns ingen så klart. Hem igen och intog soffan.

Måndag
Mådde fortfarande inget bra så jag blev hemma  kände mig bättre men inte bra!

Tisdag
IDAG gick jag till jobbet ändå jag kan ju inte va hemma i evigheter heller! Jag längta efter Henrik jag hatar när han är borta kan knappt sova utan honom.

Snabb info!

Go natt på er!!!

premiären

I går när jag kom hem va Johnnie och Melwin här så på kvällen blev det premiär grillningen. Det va SÅ gott!
Efter jobbet i dag så va vi och köpte  en begagnad cykel till William han behövde en större. Han är ju bara för duktig.
Förra sommaren lärde han sig cykla utan stödhjul och nu har han en 16 tum och cyklar på. Jag är så stolt!!!
När Natalie hade lagt sig så satt jag och William och kolla på teve när jag helt plötsligt hörde en smäll men det va inget mer med det sen efter ca 10-15 minuter så hör jag hur toalett dörren stänger sig jag kollar ut i hallen och där står Natalie hon hade hoppat ur sängen. Hon gjorde det igen sen och ramla och slog sig rätt mycket så Henrik bar in Williams säng.
Nu sover hon så gott! Min älskling har blivit stor eller ja bege två har blivit stora. Älskar er!!!

God natt!

Helgen

Ja som jag skrev i fredags så va det kalas det va trevligt och det blev några öl men mer än så blev det inte vi blev bjudna dit på lördagen om vi ville med ut. Lördagen va underbar jag va ute med barna medans Herik renoverade.
Det märks att William har blivit större för nu räkte det inte och gå till dom man känner för nu skulle han knacka dörr också. Vid två gick vi till mamma och åt mat de va så gött men det är tråkigt när det är hos någon annan för då blir det inga rester hahaha när vi hade ätit så blev det en öl och två öl ja ni förstår. På kvällen gjorde vi oss iordning och åkte till Sandra och Putte snälla Marie kom och hämta oss ; )
Det blev en trevlig kväll om man bortser från utelivet i stan för fy fan va tråkigt det är i stan egentligen, men like fan ska man dit. Nej tack vet jag för trevliga hemmafester...Jag och Herik drog rätt tidigt vi drog till burger king och åt mat efter det så tog vi natt bussen hem och den resan vill jag inte ens gå in på : (    eftesom bussen går skived sidan så fick jag min promenad som inte blev av på dagen.
Gårdagen va också helt underbar förrutom huvudvärken vi va ute hela dagen med barna på förrmiddagen tog vi en liten cykel tur till lekparken när vi kom tillbaks  krattade jag  löv och Henrik rev altanen. Vid tre tiden åkte vi hem till Birgit för att få mat, när vi hade ätit så höll jag på att somna för då kom all trötthet som kommer av en kväll ute.
Nu sitter jag på jobbet igen men det är två timmar mindre idag i alla fall eftersom det är röd dag. När jag slutar sen så skulle nog Johnnie komma på besök och är det fint väder i kväll så ska vi grilla med Åsa m familj.
Så nu har ni fått helgen i stora drag så nu ska jag läs tidningen.

Ha det!

Bakfull

Jag är bakfull så det får bli en uppdatering i morgon!

Go natt!

Lååångfredag

Nu sitter jag på jobbet gör bara fyra timmar i dag. Gjorde ögonbryna i går hon va inte jätte dårlig men jag håller mig till Anne ja för hon vet va hon gör. Det blev inga påskbrev målade i går men en jätte trevlig kväll blev det. Man skulle göra det oftare bara! Idag blir det kalas igen på samma adress men annat barn hahaha tror att vi ska drick lite vin också vi tjejer.

Kram på er vänner och bekanta!

påskbrev

William har inte gjort så många påskbrev så jag tror jag ska tvinga alla i kväll att måla ett hahaha

Påsklov

Tänk om man kunde säga att man har påsklov men man har ju inte det när man jobbar i butik! I går va jag in till stan och shoppa lås gud va roligt jag fick tag på ett par jeans och en tröja sen blev det en väska och en plånbok blev lite till barnen också som vanligt kan bara inte låta bli. I kväll ska jag mysa med några vänner, vi hade först tänk att grilla men det är ju inget fint väder så vi ska äta godis och stri istället. Jag äter inte godis men i kväll ska jag gör ett undantag mums därför sa jag till alla att vi är tvungna att dela med oss hahaha.
JAG SER SOLEN nej den försvann igen. Efter jobbet ska jag åka och färga ögonbryna härligt har ringt runt till nästan alla här i fif men ingen hade tid men tillslut så fick jag tag på en som kunde. Får nog åka hem och städa sen om det ska komma folk Henrik ska inte va hemma på hela kvällen så jag för ingen hjälp heller. Han ska upp och hjälpa pappa i dag igen men han hinner säkert va med en stund senare.

Trevlig helg på er!

Ingen sol...

Idag ser det inte ut som solen tänker sig fram. Tråkigt jag som jobbar dagen och tänkte ha en kväll ute i trägården.
Efter jobbet så ska mycket hinnas med ska ut och gå ska sola och sen ska jag till kil en sväng men det viktigaste i dag blir att få tag på påskkläder til barnen. I går fick jag reda på att det är påskparad i morgon jag sa att jag tyckte att det va kort varsel till svar fick jag att dom har det varje år jag hade lust att skrika jävla kärringjävel mina barn började här i september så hur fan skulle jag kunna veta det. I dag när jag kom så sa fröken att dom behöver ju inte ha några kläder men hålla är ni helt dumma i huvudet tror ni värkligen att jag vill se mitt barn gråta i morgon bara för att han inte har några kläder som alla andra har JÄVLA PUCKOOO! Barnas avd har bra fröknar också hellt klart men endel klarar jag hellt enkelt inte av. Så nu har jag fått hävt ur mig lite!
Vet inte vart jag ska börja leta jag köpte ju till Natalie för ett tag sen men det va för stort och jag kan ju inte sätta på William det för det ska ju va hatt och mustach på en liten kille.
Får ta och ringa farmor (barnas farmor) sen och se om hon har något.

Hej så länge!

sol sol sol

Man blir så pigg! I dag har jag och barna varit ute hela förmiddagen Gittan va barnvakt en liten stund medans jag och mamma tog den vanliga turen. Alla frågar om jag mäter mig men varför ska jag göra det för att jag sen ska kunna skryta eller???? När jag väl går ner i vikt så tror jag nog att jag känner det eller så lär det synas på vågen eller??? Innan jag lämna barna så hämtade jag Jenny som är hemma på besök när jag släppt av barna åkte jag och sola Jenny väntade för sen följde hon med hem hållde mig sällskap medans jag gjorde mig iordning körde hem henne innan jag börja jobba. Nu sitter jag här och försöker kolla på bänkar och lite sånt på Ikea som jag ska ha nere i källaren nackdelen är att det inte är raka väggar där nere så jag vet inte vad som går bäst.
Hocky i dag då undrar hur det går!

Ha en bra kväll på er allihop!

Måndag härliga måndag..

Det blir inte så mycket skrivet på helgen. har jag märkt. Kan inte säga att jag kommer att bli bättre heller för då skulle jag ljuga. På fredag efter jobbet så åkte jag och William och handlade sen blev det inte så mycket mer förutom att jag lagade min gooooa mat mums. Drack lite öl oxå! På lördag efter frukost gick jag ut och gick med mamma sen efter det åkte jag och sola underbart. När jag kom hem fick jag reda på att vi skulle få besök så det va bara att börja städa undan alla leksaker när jag va färdig så kom pappa och patrik det hade jag inte räknat med trodde dom skulle komma hem på kvällen men så va inte fallet. Efter en stund dök besöket upp Henriks kompis Chrille och hans flickvän Hannah. Och som vanligt när man får besök alla kommer samtidigt och alla åker samtidigt hahaha
Va ute resten av dagen med barnen för det va så skönt väder.
På söndag va jag och mamma ute och gick på morgonen sen åkte jag och barna bil upp till pappa medans Henrik tog fyrhjulingen.
Henrik och pappa skulle hålla på i skogen, det blev lite tråkigt där uppe så jag tog med mig barna och brorsan och åkte hem. William och Patrik va ute och lekte och cykla medans jag va inne och försökte få Natalie att sova, efter ett tag så somna Natalie och då intog jag soffan en liten stund tills dom kom in. När klockan va 19:45 hade Henrik fortfarande inte kommit hem så jag ringde pappa och fråga vad dom höll på med men Herik hade tydligen åkt för över en timme sedan så jag ringde honom jo men då hade ju han fått bensin stopp och hade inga pengar att ringa för så han hade dragit fyrhjulingen i 50 minuter gissa om han blev glad när jag ringde. Åkte till jobbet och köpte bensin till honom medans brorsan passa barnen sen skulle jag köra hem Patrik så det blev en hel del åkande i går.
I dag har det varit så underbart väder... gick inte ut så tidigt idag för jag hade massa samtal att ring vid 10:30 dök mamma och Gittan upp så vi gick ut så barna fick leka av sig lite, när jag hade kört barna till dagis så bar det i väg på en promenad med mamma igen. Nu sitter jag här på jobbet och har inte så lång tid  kvar typ en timme sen drar jag hem.
Mycket information på en gång men det blir så när man inte skriver på en hel helg.

Hej då!

jippi jippi

för idag är det fredag.
Gjorde nyss ett sånt där test på fb "hur många barn får du" fick mig ett gott skratt det stämde så bra skulle få två kanske till och med tre.. och att mitt första barn blev till på fyllan stämde också hahaha. Han va PLANERAD om ni undrar.
Blir så trött vart är solen??? Nu ska man snart ta helg och så är det ingen sol  men på veckorna när man sitter på jobbet då är solen som störst SKIT VÄDER!  Tur att Henrik har beställt sol till klockan tre vi får väl se, vi får väl se hahaha.
Hoppas solen kommer!

Ha en bra dag!

Snart fredag

Ja nu är det bara en dag kvar... härligt. Fick inte skattebeskedet i dag heller så jag gick in på nätet och kollade och jag trodde jag skulle trilla av pinnen.. är nog fortfarande chockad men jävligt glad! Nu kanske jag får en altan till sommaren ändå inte helt fel. Sen så blir det nog att vi åker till något roligt ställe med barna mer än till sommarland alltså.
Hoppas Henrik också får tillbaka mycket. Det tråkiga är ju bara att vi inte får det förrän i augusti men vi får väl låna av lånet så länge om det finns något kvar där när övervåningen är färdig.
Med posten kom det även lite mer pengar att leva för den här månade och det säger vi inte nej till hahaha
Dagen har med andra ord varit rätt bra.
Vi tog en promenad med barnen förrut och gick upp i skogen William stortrivdes. När vi kom hem drog jag igång ute i trädgården lite åååå det är så roligt synd bara att jag va tvungen att slut och åka till jobbet.
I morgon ska jag laga go mat och titta på hocky jag ser mest fram emot maten. Men innan maten får det nog bli en sväng till solariet med Åsa.

Kram på er!

Jobb jobb jobb

Är det inte för jälvligt att behöva jobba en sån här dag, det tycker i alla fall jag! När jag hade ätit frukost så drog jag iväg och sola med Åsa och när jag hade lämnat Natalie på dagis så åkte vi fort in till stan och lämna in deklarationen för lägenheten. William är fortfarande sjuk så han och Henrik fick följa med in. I går hade han 38,2 och i dag har han 39,1 är så trött på feber. Vi åt på macdonalds förrut inte bra men men.
Ja killar och tjejer i dag är det hocky och alla väntar med späning. Inte jag då för jag är inte så intresserad men tycker om stämningen och späningen när man tittar på det. Men det spelar ju ingen roll för jag sitter på jobbet och här kommer jag att bli sittnas : (
Till helgen ska jag ut och gå så det står härliga till måste ligga i om jag någon gång ska gå ner i vikt jag har gått ner lite men det räker inte långt.....
Jenny kommer hem till helgen och ska stanna i två veckor det ska bli roligt att träffa henne igen, får nog bli en tjej kväll tror jag. Hon bor i Norge så det bli inte så ofta man ses men jag kommer nog få se henne mer nu när jag bor i FiF.
 Fyra timmar kvar urrrrs

Börjar längta till påskmaten och påskmusten mums mums
Hej så länge!!!

RSS 2.0