Helg..

I dag är det fredag äntligen helg. Även om jag är arbetslös och bara jobbar i bland så är det väldigt gött med helg det är något speciellt med det. Jag skulle ha behövt åkt in till stan och handlat klart julklapparna men jag har ingen bil. Känner mig rätt inlåst. Henrik har grejat med bussen så den står i grannens garage. Skulle kunna åka till stan i kväll men jag tror inte jag hinner det, Henrik ska greja med bilen och 19:30 ska jag i väg och kolla på innebandy. Ja ja det hinns väl med.
I morgon ska jag ut med vännorna det ska bli kul att bara umgås och träffa fölk man inte ser så ofta. Men en person kommer ju att saknas Puhsan. Det är ingen riktig fest utan han. Han kan konsten att ha kul och göra så alla andra får kul. Festerna med den karln kommer jag aldrig glömma.
Det enda jag inte ser fram emot är att va i samma lokal som några rött ägg men man kommer väl inte i från dom alla gånger.  

Kan inte sluta tänka på Micke, kommer sakna honom kan inte fatta att han är borta. Hur kunde allt gå så fel???
Det va nästan två år sen jag såg honom senast men han va ändå en person som lågg mig varmt om hjärtat.
Han hade ett stor hjärta och han va en underbar person. Känns svårt att veta att jag aldrig kommer att få se honom igen. Vi tycker så mycket om varandra på pappas sida men vi visar det aldrig och vi träffas aldrig allihop och har det trevligt ihop. Vi skulle ses oftare men så va det det där med livet som hela tiden kommer i vägen.
Det får väl bli mitt nästa mål att se till att vi kan träffas allihop innan någon mer försvinner i från oss!

Ha en bra dag och ta hand om varandra

RSS 2.0