lördag härliga lördag

va kan man mer säga!
Nu är det 10 minuter kvar tills jag får åka hem och njuta av livet och vädret. Va tvungen att jobba igen all tid som har gått till Milo den här veckan.

Kram på er!!!!


Regn regn

Jävlar vad det regnar!!
I dag kommer Henrik hem, det är konstigt jag tycker allt flytter på mycket bättre hem när han är borta.
Barna lysnar mycket bättre och sköter sig bättre. Men när han är hemma får jag mycket hjälp, vet inte vad som är bäst!
Kommer nog inte att bli så mycket mer än jobb i dag för jag är så himla trött! Milo mår inget bra i dag han väckte mig 06:00 i morse han jama för fullt och sen kom det han spyde och spyde..... min lila stakare! Han ville knappt ha skinkan i morse så vi får se om han blir dårligare för då får jag väl åka in med honom igen. Han kissade i går när jag kom hem från jobbet men det är enda gången på 3 dagar så jag måste få honom att kissa också. Vad maktlös jag känner mig när han inte kan berätta vad det är!!!!!

På söndag är det morsdag och jag önskar mig en dag på blomsterlandet, jag vill köpa en massa blommor.
Kanske ett träd och en buske också gud va roligt det har blivit min favo affär jag kan gå där i flera timmar!!!!!!

Ha en bra dag!

Slagsmål

I måndags när jag kom hem så berätta Henrik att Milo hade åkt på stryk så jag skulle kolla honom!
För det kunde ju inte han ha gjort då eller?????
Jag kollade honom och han såg bedrövlig ut ena örat va fullt i blod på insidan och på pungen va han skålad.
Eftersom han va väldigt låg också så ringde jag veterinären i går och dom tyckte att jag skulle komma in med honom så det blev en sväng till veterinärn som behöll honom över dagen för han behövde sys min stackare!!!!
Jag slutade en timme tidigare från jobbet så jag kunde åka och hämta honom tidigare.
Han va rätt omtöknad när jag kom och resten utav kvällen också.
Nu ska jag bara ta reda på vem som äger den där katten också kan ju inte släppa ut Milo igen innan det.
Milo är andra katten här som får åka till veterinären efter en attak.

God natt!

Ny vecka!!

Ja då va det en ny vecka igen och jag kan säga att helgen har varit så stressig.
Gittan fyller 50 år i dag så vi hade en överasknings fest för henne i lördags och då är det ju inte direkt en sak som ska göras.... Vi har hållit på i två veckor med planeringen. Det är faktiskt skönt att det är över så man får fritiden tillbaks haha.
Det blev en lyckad kväll för alla, jag själv han knappt dricka för det gick i ett. När klockan va 01:30 så smög jag in och la mig för då orka jag inge mer jag har haft sån träningsvärk efter allt spring fram och tillbaks. Vi hade sätt upp tält på fotbollsplan brevid oss. När jag vakna i går klockan 9:00 och mådde bra så va jag rätt så glad att jag inte hann drick så mycket. Tog med mig en dricka och gick ut och städade tältet, fy fan hur det såg ut. När jag va klar med tältet så tog jag bilen hem till mamma med alla pressenter och en tårta för det blev tre tårtor kvar. Tack Birgit för dom goda tårtorna dom va en succe på festen. Tack Johnni för hjälpen per sms hahaha. Jag passa på och åt frukost hos mamma också. Sen åkte jag hem och tvinga upp Henrik som mådde så dårligt för jag ville ha upp skyddsnätet till studsmattan innan barnen kom hem men det gick i slomotion så det hann vi inte. Vi hade köpt nattmat till festen, korv med bröd men det blev inget så det tog vi som lunch i går vi va väl ca tio stycken och så tog vi tårtorna som va kvar. Lyckat!!!
Idag har jag jobbat kvällen men de är snart dags att gå hem ser jag om en halvtimme... GÖTT!!!!

Ha en bra kväll mina kära!

Onsdag

I morse när vi hade gjort oss iordning så drog vi till stan hade en massa att uträtta. Hitta två party linnen och ett par byxor av något slag. Kom hem lagomt tills att Henrik kom hem så då var det bara att pack sig iväg för att åka till jobbet och här sitter jag nu. Pappa ringde nyss han skulle komma hit med kina mat till mig ska bli gött med tanke på att jag inte har ätit något vetigt i dag.

Hej svejs!

Tisdag

Ja allt känns väl lite bättre efter helgen när man får lite distans. I fredags så grejade vi ute i trädgården ända tills det va dags för barna att gå och lägga sig. I lördags så elda vi lite ris och va ute i trägåden och greja Henrik va en sväng till tippen med en massa skit som va i uthuset när vi flyttade in. På kvällen kom pappa och hans kk eller vad det nu är vi grillade men direkt vi hade ätit så ville hon hem så det blev inte så länge. Vad konstigt det känns när vuxna människor är mer omogna än vad man själv är i vissa lägen! Söndag blev det ytterligare en dag i trägården eftersom allt måste va klart till helgen och under veckan jobbar vi båda. Kan inte säga vad det ska bli men kan informera efter helgen. På eftermiddagen så åkte vi hem till Henriks mamma och pappa för Janne fyllde år på lördagen så vi va upp och sa grattis. I går hände det inte mycket,  jobbade kväll. Idag har det heller inte hänt så mycket jobbar kvällen i dag med.
I morgon jobbar jag bara ca 4 timmar på torsdag jobbar jag 3 timmar och på fredag jobbar jag 6 timmar så resten av veckan kommer att bli skön men då har jag dessto mer att göra hemma.

Go kväll!

Fredag och man ska va glad

Jag skulle vilja spy ut all galla här men det går inte för då läser vissa det och så blir det helt fel!
Jag va på så jävla bra humör förrut men det är borta nu får se om det blir bättre sen jag hoppas det för jag kommer att bli en grinkärring snart om det fortsätter så här. Jag är så jävla hungrig också och då blir jag inte go det vet alla som känner mig hahaha Den här helgen kommer att gå ut på att göra snyggt på gården, klippa gräset är ett måste. Henrik åkte precis här i från,  jag kan bara säga att vi känner varandra väldigt bra för han dök upp här men kina mat och det var det jag satt och längta efter så nu är jag mätt och livet känns lite lättare. Tre timmar kvar på denna arbetsdag sen är det helgen.

Ha en bra helg!

Blir så trött

Jag blir så trött på folk som ljuger hela tiden och till och med om sånt man inte behöver ljuga om GUD VA TRÖTTSAMT!
Gött att man ligger steget före i alla fall...
Jag förstår inte riktigt vad man får ut av att ljuga så mycket som den här människan gör.
I går när jag kom hem så hade snälla Becka varit hem med jordgubbsskott som jag ska ha i mitt lande Tack tack jag han precis få ner dom i backen när det började regna. 
Mamma och Gittan kom hem i morse så Gittan satt barnvakt medans jag och mamma va ute och gick sen tog jag mig en gooo dusch innan dom drog hem. När jag hade lämnat barna på dagis så bjöd mamma på middag alltid lika gott med mat när man är borta. Nu sitter jag här på jobbet och ska jobba hela kvällen : ( 
Jag längtar så till semestern och bara få va och inte.......

Hej svejs!

Tisdag

Tisdag och det är lika tråkigt som vanligt. Under helgen har det varit fullt upp med grejer som ska fixas men kan tyvärr inte säga mer än så. I går efter jobbet så va jag och Åsa ute och gick en sväng men jag tror hon tyckte att min runda va för kort så jag får nog prova på hennes, kanske redan i kväll! Bara det att jag inte är så förtjust i att gå på asvalt går hellre i skogen men det gör ju inget att göra det ibland.

Ha en bra dag!

Mys

I dag har jag jobbat som alla andra vardagar. När jag hämtat jag barna på dagis åkte vi hem och hade mys kväll. Vi är själva i kväll för Henrik är ut med facket och äter mat och spelar bowling. Vi har kollat på teve och käkat en massa godis. Mamma och Gittan har varit här en stund också. Nu sover Natalie sen en liten stund tillbaks och William är på väg så jag tänkte att jag skulle sätta på en film. Jag ska ringa Lollo också för jag fick ett sms av henne förrut och där stod det att hon hade fått jobbet i Vetlanda snyft!!!!

God natt!

Torsdag

ja det har gått ett par dagar nu sen jag skrev men det har inte hänt så mycket mer än att jag har jobbat. Måndag och tisdag jobbad jag kväll  så det va allt! Igår gjorde jag inget efter jobbet det har ju varit så tråkigt väder ett par dagar så man vill ju inte direkt va ute. Det händer värkligen inget roligt nu!!! Jag prata med Lollo igår hon tar ju examen den 21 maj efter 21 år i skolan. Hon är helt otrolig! Ska bli så roligt att se och höra hennes examen konsert. Hon berättade att hon sökt jobb i småland och då fick jag nästan panik då kommer jag ju aldrig att träffa henne men så kom jag på hur bra är jag på det nu då!? Får nog bli ändring på det snart, blir ju lite lättare när barna bara blir större och större. Vi får ta och hitta på något till sommare om det finns tid med renovering och jobb och barn hahaha jag kan nog fortsätta tills dödagar men jag får försöka att kläma in något. 

Ha en bra dag i det "fina" vädret allihop!!!!


Igår kväll!


söndag kväll är här

Då va det söndag kväll igen då! I går se rev jag och Henrik ut nästan hela uthuset och röjde undan massa skit. Jag fick mig ett helt rum där ute med krukor och allt möjligt vi höll på hela dagen. Eftersom barnen va så snälla hela dagen igår och va med och dolla och pyssla så tog jag med dom till mariebergsskogen i dag. Det va gött att göra något med dom och det va populärt. Tog oss en tur i tåget också hahaha Henrik va inte med för han gör bättre nytta här hemma, just nu i alla fall! Har precis skickat in min deklaration via internet trodde faktiskt det skulle va svårare när man hade extra bilagor men det va det inte. Hoppas bara allt blev rätt också så jag får det till middsommar.

Nu blir det lite teve innan det blir sängen god natt på er!

fredag 1 maj och livet suger!

I går jobbade jag och sen åkt jag hem för att göra mig iordning för vi skulle till Åsa men glädjen eller rättare sagt det glada humöret försvann fort. När jag kom ur duschen så kom Henik och berättade att min lilla MÅNS hade blivit påkörd och att han va död. Týdligen hade min morbror kommit till Gittan vid tio tiden i går morse och berättat att det va en katt som blivit påkörd så Gittan va med och titta om det va Måns men det tyckte hon inte att det va men det va det för Henrik fick veta detta när jag duschade så han åkte och titta och det va min lilla älskling jag torkade mig och åkte och hämtade hem honom inte ens en sommar i nya huset hann han med kan knappt hålla tårarna tillbaks medan jag skriver och på allt det så sitter man här på jobbet. Livet är allt bra värdelöst ibland!!! Jag satt vi vägkanten och gråt ett tag tills det var dags att åka hem och berätta för William vad som hänt. Han har pratat om det nu hela tiden om att Måns är i katthimlen. Tycker det är viktigt för honom att förstå sånt nu! Vi åkte till Åsa ändå för William ville det och såg fram emot det. Det blev en trevlig kväll trots omständigheterna. Vi cyklade hem sen. Idag har jag jobbat men slutar snart ska grilla sen muma och så ska jag hem och gosa med min andra katt för han har varit lite orolig sen igår. Kram och hej!

RSS 2.0