Lördag....

Ja då va det lördag då och det har blivit ändrade planer. Jag skulle ha öppnat och stäng i dag och varit och kollat på Lollo i Arvika mitt på dagen men vi har bytt karin och jag så det blir att titta på Lollo nästa helg.
Jag jobbar till 15:00 och i kväll ska jag ut med tjejerna och det ska bli jätte roligt för det är inte var dag det händer.
Det va Åsa som ringde förrut och fråga om jag ville med och det kan jag ju inte säga nej till : )
Det är så tråkigt nu när all ledig tid går till renovering man hinner inte umgås så mycket med folk inte så mycket som jag skulle vilja göra iallafall så den här kvällen är efterlängtad. I går va jag så jävla sugen på öl men den som väntar på något gott.....

Ja i onsdags så va ju William i väg och operera sig allt gick jätte bra han va jätte duktig inga som helst protester men när han vakna upp från narkosen va det inte roligt det va nog i bland det värsta jag varit med om.
Han vakna upp och börja dra i gjejen som satt i handen ( kommer inte i håg vad det heter) och skrek och slogs jag börja gråta så Henrik kom in i stället för vi fick ju bara va en i taget : (  gick in på toa och gråt när jag kom ut så stod sköterska och vänta och fråga om jag kunde gå in igen för han fråga efter mig det tog imot men det va bara att gå in för hans skull.
När jag kom in så såg jag att det va lika jobbigt för Henrik så det va ju bara att svälja gråten och försöka hjälpa till JÄVLAR VA HAN SKREK efter en stund när vi båda satt där så lugnade han ner sig,  tack gode gud för det. Sen va det bra och då fick vi veta att dom kunde bli så efter narkosen gissa om jag blev irriterad VARFÖR INTE SÄGA DET I FÖRVÄG SÅ MAN VET DET. Efteråt som lovat åkte vi till leksaksaffären, det fick bara bli en liten grej men det blev det inte så typiskt mig att vika mig i leksaksaffären. där kan jag nästa aldrig säga nej.

En vecka kvar av ledigheten sen är det tillbaks till jobbet. Känner att jag har lite mer ork nu efter semestern.

Ha en trevlig kväll, det ska ialla fall jag ha!!!

tisdag..

Veckorna bara går...
Nu har jag en och en halv vecka kvar tills jag börjar jobba fullt igen. Det ska bli både gött och tråkigt, gött för att man vill göra något och tråkigt för det är gött att va hemma plus att det har varit underbart att få va hemma med barnen man ser dom ju inte mycket annars eftersom man jobbar och dom är på dagis men det är ju så livet är!I helgen va jag och Lollo och hälsa på gamla kompisar, det va kul att se dom igen men det hade varit ännu roligare att ha fått träffat fler. 
Tidigt i  morgon ska William opereras, lite nervöst faktiskt.. Jag har lovat honom en leksak eller godis när vi är färdiga vi får väl se vad han känner för då.
Nu ska vi snart åka på kalas till  kussen Hanna som fyller år sen ska William och Henrik och se på Cross tävling i Kil tror ni William längtar eller : )
Ja just det William har ju fått en egen Cross nu så nu kan han det också tog en dag så körde han på sen hahaha
Jag och Natalie ska åka till Birgit ( farmor) efter kalaset för hon ska sova där i natt vi kan ju inte direkt ha med henne i morgon när vi ska till sjukhuset.

Ha det!


Tre veckor har gått...

Ja nu är det bara en vecka kvar tills våran semester tillsammans  är slut. Jag har ju två veckor till men bara med barna.
Vi har inte gjort så mycket mer än renovera men jag är fullt nöjd med det för nu tapetserar Henrik det sista och sen så ska bara Tommy hit och lägga golv,  ja och så ska ju Fredrik hit och göra klart det sista med elen men han är så snabb så det är inget hinder. Tommy har spaklat två golv redan så där är det bara att lägga på mattan. Det ska bli så gött att flytta upp och sen ska det planeras en inflyttningsfest funderar lite på om vi ska ta en kräftskiva mums. 
Det har jag glömt jag gick ju och blev halt förra helgen när vi va hos farfar. Vi skulle gå ner till älven och bada jag, henrik, barna, pappa, christina och två hundar så det va fullt upp, vi skulle gå ner för en slutning och längst ner trampa jag på ett träd men en kvist på och kvisten gick rakt igenom skon och in i foten jag blödde så mycket att jag till slut va helt snurrig men väl nere vid älven med foten i vattnet så slutade det blöda men det har inte varit roligt har knappt kunat gå på foten förrän nu.
Vi hade i alla fall en trevlig dag hos min farfar med smörgåstårta och grillat på kvällen synd bara att farfar inte kan göra sig av med ruggugglan. Hon är så jävla lik den där fattig kärringen i Emil i lönneberga kommer inte ihåg vad hon heter.
Hon till och med äter som henne.

Nu ska jag kolla vidare ha en fortsätt trevlig sommar!

semester

Semestern bara rullar på! Nu har jag haft semester i snart två veckor redan.
I går kom vi hem från skara sommarland vi var där i två nätter och vi fick världens bästa väder bege dagarna.
Vi va där med Henriks syster Marie och hennes son Melwin och på måndagen fick vi även besök av Håkan som va med in på måndagen.Barnen hade jätte roligt och jag njöt av att ha allt  färdig betalt för vi köpte till all inclusiv, blev en hel del glass kan jag säga!!! Annars så har vi inte gjort så mycket under semestern mest slappat i alla fall jag och barna för Henrik har tapetserat, Natalies rum är snart färigt och Williams rum står på tur. Elen och datan är dragen.
Under veckan kommer Tommy hit och ska kolla för han ska lägga golven åt oss. Det får bli en redig inflyttningsfest sen när allt är färdigt.

Fortsatt bra sommar på er!!!

RSS 2.0