Den stora dagen...

Ja då va det den sista dagen innan semestern äntligen det ska bli så skönt att bara va hemma och göra vad man vill när man vill. Jag är inte frisk än men jag kunde bara inte va hemma den sista dagen hur dårligt jag än mår. Väldigt fint väder i dag NOT!! Men men bara det blir bättre i morgon. Kan va roligt för barnen att få va ute och leka och att klä midsommarstången. Vi ska börja semestern med att måla taken på övervåningen, det skulle ju igentligen va färdigt nu men eftersom jag blev sjuk så har vi inte hunnit med det. Förhoppningsvis hinner vi mycket till veckan när Henrik kan hålla på hela dagarna. I går när jag skulle köra barnen till dagis så va det en gubb fan som höll på att köra in i sidan på bilen ( natalies sida) jävlar vad arg jag blev. Jag stannade bilen klev ur och skällde så det visslade om det, jag vet vem helvetet är och han skulle inte ens få ha körkort. Får jag se röken av den bilen och han när jag är ute och kör bil igen så är det kört för honom. Han ska va glad för att han satt kvar i bilen!!!!
I kväll när jag kommer hem så är det en miljon saker som ska göras måste handla till i morgon måste tvätta så att alla har kläder tills i morgon för tvätten har inte tvättat sig själv när jag har varit sjuk hahaha mm
Det är tur att Henrik är så flitig, han har klippt gräset och han har städat bilen.

Ha en bra midsommar allihop!!!

tisdag...

nu är det två dagar kvar till semestern och jag har lyckats bli sjuk igen.
Det är min tur det!!!!!
Natalie är förkyld så det är nog hon som har smittat mig. Hoppas jag piggnar till för det är ju jätte roligt att må så här på midsommar INTE.
Nej nu kryper jag ner igen.

Ha det!!

Måndag...

Ja då va måndagen snart slut och det är bara tre dagar kvar till semestern.
I dag va dagiset stängt men jag har jobbat lite ändå för jag behöver timmarna nu innan semester och allt så barna har varit hos mamma ett par timmar på dagen. Det va sommarfest på dagiset nu på kvällen så vi va där och lekte och fikade med barnen... farmor va med också.

Go kväll!

Fredagen är äntligen här.....

Jag vet inte va det är men jag är så jävla trött hela tiden!! Det känns att det är dags för semester!
Idag efter jobbet så tänkte jag åka in till stan för att kolla in sommarrean kanske kan finnas något bra. Barna behöver både det ena och det andra men så är det jämt tycker jag. Sen jag fick Natalie så gör jag inget annat än köper kläder det är alltid något som dom har växt ur.

I morse vackna Natalie och va väldigt förkyld så nu är det dags igen.....
Jag har inte många dagar kvar att jobba nu innan semestern så jag hade tänkt att jag skulle slippa vb dom dagarna men det värkar inte som det kommer att gå. Jag håller tummarna!!!
På midsommardagen skulle jag och Henrik åka upp till stugan med barna och gå och titta på rybak men då fick jag se i tidningen i går att han hade ställt in allt,  jävla typiskt när man planerar något : (
På midsommar är vi alltid men Henriks familj men förra året så åkte vi hem på kvällen och grilla hemma hos mamma istället och det blir nog så i år igen för det är skönt när barna kan gå och lägga sig när dom vill och i år tänkte jag att då kommer vi i säng i tid också eftersom vi skulle till stugan men nu vet jag inte vad vi ska göra för nu kan ju jag också dricka när jag inte ska köra dagen där på.
I går bestämde jag och Louise datumet för resan till Färgelanda/ stigen så  Fredagen den 17 juli bär det av mot minnena och förhoppningsvis ALLA gammla vänner. Det är en person vi inte har fått tag på än och det är Ronny vi vet inte hur vi ska hitta honom men än ger vi inte upp.

Nu ska jag jobba så ha det!!!!!


Studenten

I dag jobbade jag till klockan 14:00 sen va jag hem och byte om och hämta kläder till barnen för dom fick byta om  på dagiset. Klockan 15:00 skulle vi va i siggre vi blev lite sena men bara en kvart. Det bjöds på potatissallad och kallskuret det va jätte gott, till efterrätt blev det jordgubbstårta, glass, grädde maränger mm kunde ha suttit kvar där resten av kvällen och ätit men tyvärr var jag ju tvungen tillbaks till jobbet och jobba mina 8 timmar men nu är det bara 45 minuter kvar. Snart fredag och det ser jag fram emot. till helgen ska Henrik slipa och spakla det sista sen ska vi börja måla taken som vi tänkte bli färdiga med innan Fredrik kommer och drar färdigt elen.

Ha en trevlig kväll alla nära och kära!

onsdag

I dag så försov vi oss för min kära dotter hade stängt av klockan men det är första gången på 3 år så det är okej ändå tycker jag.Vi va klara och jag va på jobbet 25 minuter senare, är rätt stolt faktiskt att det inte tog längre tid haha. Vi har ätit smörgåstårta på jobbet i dag mumms.
I går va vi på 8 års kalas det va roligt för det känns inte som vi ses lika ofta längre men det blir väl kanske mer nu under sommaren. Om 10 mnuter slutar jag för dagen och då ska jag hem och sälja våran säng.
Jag vill att det slutar att regna för jag vill inte gå ut och gå i det här vädret!!!!

Ha en bra regnig kväll!

måndag

denna tråkiga måndag som dyker upp varje vecka.
Nu börjar man räkna ner, snart semester i 6 veckor och det ska bli SÅ underbart! Ca 8 arbetsdagar kvar : )
Vi har inte planerat så mycket inför sommaren men det blir i alla fall till att åka till stugan sen ska vi till skara sommarland, tänkte även komma i väg till något zoo. Frågan är bara vad jag och Henrik ska hitta på bara vi????
Jag har velat åka till liseberg nu i ett par år... utan barn alltså men det blir aldrig av kanske ska sattsa på det.
Sen har jag och Lollo planerat att åka till dalsland och uddevalla och hälsa på alla gamla kompisar. Det blir nog rätt mycket ändå ser jag nu när man lägger i hop allt. Inte nog med det så ska vi hinna med att byta bräfodring på huset också : (
Denna veckan kommer skatten och jag är jätte glad över hur mycket det blev men det är lite tråkigt att allt ska in i huset.
Om vi ska ha råd med allt så måste det in där...men i slutänden så kommer jag va gladast för det.

Go kväll på er!!!!!

lördag

I går va jag och William lediga för William skulle till logopeden för att kolla talet.
Det va inga problem nu men vi skulle kolla om ca 4 månader igen eftersom han ska sätta in rör i öronen om en månad så  kan det ju bli bättre sen. Sen mös vi mest hela dagen. I dag jobbar jag tills klockan 14:30 men sen ska jag hem och njuta för vi är nämligen barnlediga i dag för mamma har tagit med sig barna till stan och sen ska dom sova där i natt.
Ska bli gött med sovmorgon om man inte vaknar tidigt som vanligt då förstås. I morgon ska jag och mamma åka till blomsterlandet  äntligen är det dags hahaha.

Om det är någon som är intresserad så har jag en soffa, en spjälsäng och en dubbelsäng till försäljning på blocket.

Ha en bra dag!

vilket väder....

Jag mådde inte så bra när jag gick till jobbet i måndags men jag trodde det skulle gå ändå men det gjorde det inte febern bara steg och jag hade ont i halsen så jag har varit hemma tills i dag och som ni vet så skriver jag inte mycket här när jag är hemma.I söndgas va det morsdag och jag fick ett våffeljärn av min kära familj så det va jag tvungen att inviga i söndagskväll. Jag bjöd hem mamma och Gittan men vi blev fler för Fredrik och Ebba kom också. Men den största överaskningen va när jag skulle titta ut en sväng och Frida stod där. Har saknat henne mer än jag trodde så vi stod där och krama varandra och grät. Hoppas vi ses snart igen!!! Älskar dig Frida! Det tråkiga va ju bara att jag stod med våfflorna så jag han knappt prata med henne och när jag va färdig så skulle dom åka, ja dom för Frida hade med sin nya pojkvän. Han värkade helt okej bara han är snäll mot min Frida så.
I dag ska Henrik och Gittan sätta upp det sista av taket sen så........

Ha det!

RSS 2.0